Blogg

Välkommen
till ViGör's Årsmöte den 4 maj kl. 13:00 på Klockhusvinden i Hågelbyparken!

Höstterminen 2018 avslutades på Riksteatern med ALLA elever från ViGör. Det blev en fin, underhållande och spännande resa med temat VÅGA. Tack till Riksteatern och ViGör event som hjälpte oss under helgen!

ViGör - Vi kör!

ViGör event skapade under november och december 2018 åter igen en magisk, sprakande och glädjerik JULSHOW.

Vi tackar ViGör event för ert arbete och att ni på detta sätt bidrog till att ViGör kan ha veckovis undervisning i sång, dans, teater och musikal för barn och ungdomar.

Nu är terminen äntligen igång och vi har mycket skoj att se fram emot! Nytt för denna termin är att vi erbjuder danskurs för ungdomar mellan 13-20 år!
Än finns det lite platser kvar på våra kurser. Anmäl dig på vigorgruppen.se/kurser

Tillsammans med ViGörs pedagoger skapar vi en dans, teater och sång-föreställning med temat spök på Hågelby! På fem dagar skapar och genomför vi tillsammans med alla kollodeltagare en barnföreställning med temat spök. Du har möjlighet att testa på ämnena dans, sång och teater och att uppträda i de ämnen du känner dig mest bekvämt med. ViGör...

ViGör Kurser!

18.09.2018

Terminen är i full gång men än finns det platser kvar på några av våra kurser och man kan anmäla sig under hela terminens gång! Lediga platser finns på:

Snart dags för terminsstart, närmare bestämt den 27/8! I slutet av augusti startar upp verksamhet på Biograf Sländan! På måndagar kommer det finnas musikalkurser för barn åldrarna 5-9 år, sång och teater för barn och ungdomar 10-20 år samt vuxenensemble för dig som är vuxen och skulle vilja utveckla dina sångkunskaper utan någon som helst krav på...

Vi vill välkomna vår nya sångpedagog Sofia Norberg till ViGör! Hon kommer att leda vår sångensemble för vuxna på måndagar kl 19:00-20:30. Läs mer om Sofia och våra övriga pedagoger på https://www.vigorgruppen.se/coacher/ och glöm inte att anmäla dig så du får chansen att uppleva glädjen genom sången tillsammans med oss!

FULLSATT! ViGör Sommarkollo är med 35 deltagare fullsatt :) Vi ser verkligen fram emot en härlig och kreativ vecka i Riksten/Tullinge i samarbete med VårFilm 💕