Blogg

Sommarlovskollo 2018! 

Inriktning dans, sång och film. 

I år bjuder ViGör i samarbete med VårFilm in till Film-, Dans- och Sångkollo för barn och ungdomar mellan 8 och 15 år den 18-21/6 kl 10-14.

Vi håller en gratis sommarlovsaktivitet på biografen Sländan i Riksten, där vi bjuder på undervisning i sång, dans och film. Veckan avslutas med att eleverna bjuder in till föreställning och filmvisning för vänner och familj. 

Alla deltagare kommer få testa på alla tre ämnen.

Det bjuds på lunch och mellanmål varje dag

Anmäl ditt barn på info@vigorgruppen.se

Ronja och Younes är 16 år gamla och går i samma klass på första året i gymnasium. Younes har för några år sedan kommit helt själv från Afghanistan till Sverige och Ronja har en tråkig pojkvän som spelar innebandy matcher istället för att komma till hennes födelsedagsfest. Ronja och Younes gillar varandra väldigt mycket, det är något speciellt...

Om en vecka startar ViGör! Än finns det några platser kvar på dans, musikal och vuxenkören :) Gå in på vigorgruppen.se/kurser för att läsa mer och göra din anmälan.

På söndag den 19 november kommer alla grupper som har varit aktiva under den här terminen uppvisa en liten smakprov från lektionerna. Du kan förvänta dig dans, sång, teater, musikal och mycket glädje!

Våra fantastiska kollo-deltagare dansade sjöng och spelade en mystisk spökvandring genom Hågelbyparken. De spelade sammanlagt 10 gånger för 520 barn inom tre dagar. Otroligt bra jobbat!

Julshow

05.10.2017

Julshowen är en magisk mix av traditionellt och flerstämmigt, modernt och fartfyllt och alltid med glädje och glimten i ögat. ✨

ViGör ́s extra Årsmöte 8 oktober kl. 14:00 i Segersjö Folkets Hus!

Uppstartsmöte inför höstterminens kurser!
10/9 kl 14-15:30
Victoriasalen, Folkets Hus i Segersjö, Uttran
Terminsstart v.36-37.

Botkyrkadagen

10.08.2017

"ViGör" kommer inte medverka på Botkyrkadagen, trots att vi välkomnades att delta. Vi skulle få möjlighet att presentera vår nystartade förening och ordna med bl.a. allsång på teaterplatån.
I förra veckan fick vi beskedet, att vi inte får vara med, för att ABF Botkyrka-Salem inte känner sig bekväma med att vi medverkar.

Vi firar Hågelbyparken 100 år och Botkyrkabyggen 60 år!
ViGör kommer vara där och uppträda samt sjunga allsång med er.
Så kom och häng med oss ❤️