Fritidsklubben Rikstens Hjärta är en öppen mötesplats för dig som går årskurs 4-6.

Du kan komma till oss för att umgås med dina vänner, lära känna nya vänner och ta del av en härlig verksamhet. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Varje måndag har vi en samling. Vi planerar veckans innehåll gemensamt och har samtal kring upplevelser, känslor och förväntningar.

Vi erbjuder en fast aktivitet varje dag.

Verksamheten är kostnadsfri och vi erbjuder mellanmål till försäljning.

Kontakt:

rikstenshjarta@vigorgruppen.se
0764213379 

Adress:

Rikstens Hjärta
Flygarvägen 5, 146 34 Tullinge 

Swish ViGör Rikstens Hjärta: 123 140 37 65 

Personal

Samira Lahdou

Rikstens Hjärta verksamhetschef

Samira är utbildad till fritidspedagog och har en chefsutbildning inom fritidssektorn. Hon har bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Samira leder den öppna fritidsverksamheten på Rikstens Hjärta och har under många år jobbat i Tullinge. Hon har ett djupt engagemang för barn och ungas välbefinnande och jobbar dagligen med att bidra till att stärka deras självkänsla, självförtroende och självbild. Hon samarbetar även med föräldrar och andra professionella aktörer i närområdet för att planera verksamheten så att fritidsklubben medverkar till att kunna bemöta barnens olika behov.

Kontakt: samira.lahdou@vigorgruppen.seMaria Abdo

Fritidsledare

Maria är en serviceinrikad och engagerad person. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Maria brinner för att se ungdomar utvecklas, bidrar till att motivera och stärka deras självförtroende. Maria har fått olika prestigefyllda priser för sitt stora engangemang inom barn och ungdomar. På fritiden är hon lagledare.


Emilia Komowska

Fritidsledare

Vi välkomnar Emi till Rikstens Hjärta fritidsklubb. Emi är i grund och botten en proffessionell dansare och har genom sin danslärare roll varit mycket bland barn och ungdomar. Hon är driven, ambitiös och gillar att använda sin kreativitet och få fram den ur andra. Emi kommer att vikariera för Maria som studerar och kommer efter det att studera till socialpedagog, då hon verkligen vill vara ett stöd för barn och unga.


Malin Svärdgren

Fritidsledare

Malin är utbildad barnskötare och har jobbat med elever i alla olika åldrar och brinner för att se till att se till att barn-ungdomar lyckas i skolan. Fritiden är en viktig del för dom och hon vill finnas där och stötta dom i deras utveckling. Hon jobbar som vikarie på Riksten hjärta och Riksten skola.

Nu är vi igång!

Den 23/8-2019 invigdes Fritidsklubben Rikstens Hjärta. En fritidsklubb på Rikstenskolan där ViGör på uppdrag av Botkyrka kommun bedriver fritidsverksamhet för barn åldrarna 10-12 år. En fritidsverksamhet som kan vara som ett andra hem, där man har möjligheten att påverka och skapa det man vill. Personalen finns här för att stötta er och tillsammans så är inget omöjligt.

Här kan du läsa om invigningen i tidningen.