AKTUELLT

SOMMAR 2020 håller vi öppet vecka 28-33. Klicka här för mer info.Fritidsklubben Rikstens Hjärta är en öppen mötesplats för dig som är 10-12 år gammal.

Du kan komma till oss för att umgås med dina vänner, lära känna nya vänner och ta del av en härlig verksamhet. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Varje måndag har vi en samling. Vi planerar veckans gång gemensamt och har samtal kring upplevelser, känslor och förväntningar.

Vi erbjuder en fast aktivitet varje dag.

Verksamheten är kostnadsfri men vi erbjuder mellanmål till försäljning.

Kontakt:

rikstenshjarta@vigorgruppen.se
0764213379 

Adress:

Rikstens Hjärta
Flygarvägen 5, 146 34 Tullinge 

Personal

Samira Lahdou

Rikstens Hjärta verksamhetschef

Samira är utbildad till fritidspedagog och har en chefsutbildning inom fritidssektorn. Hon har bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Samira leder den öppna fritidsverksamheten på Rikstens Hjärta och har under många år jobbat i Tullinge. Hon har ett djupt engagemang för barn och ungas välbefinnande och jobbar dagligen med att bidra till att stärka deras självkänsla, självförtroende och självbild. Hon samarbetar även med föräldrar och andra professionella aktörer i närområdet för att planera verksamheten så att fritidsklubben medverkar till att kunna bemöta barnens olika behov.

Kontakt: samira.lahdou@vigorgruppen.se


Maria Abdo

Fritidsledare

Maria är en serviceinrikad och engagerad person. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Maria brinner för att se ungdomar utvecklas, bidrar till att motivera och stärka deras självförtroende. Maria har fått olika prestigefyllda priser för sitt stora engangemang inom barn och ungdomar. På fritiden är hon lagledare.

Johannes Tastekin

Fritidsledare

Johannes är en person som gillar ordning och reda. Han har tidigare arbetat som väktare. Att möta barn-ungdomar och ha kul ihop är en naturlig del i Johannes vardag. På fritiden är Johannes både lagledare och fotbollstränare. Johannes har en stor passion för att stötta och vägleda barn-ungdomar i sin utveckling.

Nu är vi igång!

Den 23/8-2019 invigdes Fritidsklubben Rikstens Hjärta. En fritidsklubb på Rikstenskolan där ViGör på uppdrag av Botkyrka kommun bedriver fritidsverksamhet för barn åldrarna 10-12 år. En fritidsverksamhet som kan vara som ett andra hem, där man har möjligheten att påverka och skapa det man vill. Personalen finns här för att stötta er och tillsammans så är inget omöjligt.

Här kan du läsa om invigningen i tidningen.