Julshow 2019!

17.10.2019

Upplev en stämningsfull julshow fylld med musik, värme och glädje med ViGör Event på Klockhusvinden i Hågelbyparken. En show som blivit en uppskattad jultradition och som ger en unik upplevelse för våra julbordsgäster på Hågelby Wärdshus.
Julshowen är en magisk mix av traditionell och modern musik. Det är fartfyllt, vackert och med glimten i ögat.
Följ marschallernas ljus ner till Klockhusvinden där du får uppleva när ViGör Event sprider glädje och kärlek till dig i publiken. Tillsammans skapas en magisk julstämning med dans och sång. Showen är en blandning av klassiska julsånger, gospel, hiphop, pop och rock.

Datum och biljetter:
Fredag 6 dec kl. 20.00
Lördag 7 dec kl. 15.00 och 20.00
Fredag 13 dec kl. 20.00
Lördag 14 dec kl 15.00 och 20.00
Pris 200 kr (Vid bokning av julbord på Hågelby Wärdshus får ni 100 kr rabatt)
Barn under 12 år 50 kr
Biljetter bokas via https://webbiljett.se/default.aspx?search=h%c3%a5gelbyparken
Biljetter säljs också i dörren, för allas säkerhet har vi kontantfri entré! Vi tar endast kort, Swish

Vi säljer glögg, öl, vin och läsk innan showen, även detta kontantfritt.
Njut av en helkväll, du kan boka julbord på Hågelby Wärdshus och sedan gå ner till julshowen. För information, priser och bordsbokning, klicka här https://www.hagelby.se/mat-och-dryck/julbord/

Om julshowsensemblen:
Ensemblen består av en grupp medlemmar ur kulturföreningen ViGör i Botkyrka, erfarna amatörartister som i många år levererat uppskattade julshower och event på uppdrag eller i egen regi.
Ensemblen gör showen helt ideellt och biljettintäkterna går till föreningens barn- och ungdomsverksamhet, du som köper en biljett stödjer därmed deras verksamhet med ett uppskattat bidrag.

Karakteristiskt för ensemblen är den unika gemenskap som finns i gruppen och som skapar den speciella magin på scen.
"Tidigare årens julshower i Hågelby har blivit succé så ViGör det igen för tredje året i rad! Vi älskar varandra och det vi gör tillsammans helt enkelt, och vi visar det! Vi hoppas att du som publik ska få känna glädje, gemenskap och komma i julstämning. Det blir personligt, roligt, varmt och genuint. Vi vill också att publiken är med, att vi sjunger lite tillsammans, att man släpper loss för det tycker vi är kul! Varmt välkomna!"