Styrelsen

Franziska Deckert

Ordförande

Yrke: Teaterpedagog på ViGör

Franziska har jobbat som dramapedagog/teaterledare i flera år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Pedagogiken är icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och det är viktigt att alla jobbar ihop, som ett team.

Sandra Edman

Vice Ordförande

Yrke: Sångpedagog på ViGör och lärare i musik, matematik och svenska på Söderby Friskola

Sandra har sedan 2013 arbetat på Söderby Friskola i Salem som lärare. Hon har sjungit och spelat teater på Scenskolan Fejm under hela sin uppväxt och har även arbetet som sångledare där under många år. Hon brinner för att se när folk upptäcker glädjen i att musicera och stå på scenen.

Emelie Pejler

Kassör
Yrke: Sångpedagog

Emelie jobbar som sångpedagog och driver eget företag, där hon även jobbar som sångsolist. Förutom sin sångpedagogutbildning är hon också certifierad Zangger Vocal Coach & Instructor och jobbar på Voice Centre STHLM. Emelie har tidigare varit elev och ledare på Scenskolan Fejm.

Felice Branzell

Sekreterare

Yrke: Danspedagog på ViGör

Felice har många års erfarenhet av dans och undervisning för barn och unga. Hon är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan och har ett sinne för lek och kreativitet genom sin dans. Uttryck, fantasi och flöde är tre nyckelord för en dansklass med Felice.

Susanne Dahl

Ledamot
Yrke: Säljare

Susanne har sedan barnsben hållit på med både musik och dans och detta är något som alltid har varit en stor passion i hennes liv. Utöver detta har hon även studerat media och projektledning samt arbetat som säljare i många år. Numera studerar hon till förskollärare. 

Johanna Söderström

Yrke: Systemtestare

Johanna har sedan hon var barn älskat musik och att sjunga. Hon arbetar som systemtestare och har även arbetat med att administrera hemsidor för bland annat barnkläder. Johanna är även en del av ViGör Event. 


Lisa Carnbrand

Ledamot
Yrke: Projektledare

Lisa är sedan 9 år tillbaka yrkesverksam projektledare, mestadels inom events. Hon har sjungit och dansat i grupper och skolor sedan barnsben och från 13 års ålder som elev på scenskolan Fejm. I vuxen ålder arbetade hon som dansledare på samma scenskola och var även en del av Maxifejm under 13 år. 

Kristian Hokka

Ledamot

Yrke: Ljustekniker och egenföretagare

Kristian har studerat scenteknik på gymnasiet och driver idag företaget HJ STAGE & EVENT. Han har under 8 års tid turnerat med Burnt out punks runt om i Europa. När han befinner sig på hemmaplan arbetar han då och då som mångsysslare på Hågelbyparken. 


Maria Gustafsson

Ledamot
Yrke: Journalist vid Sveriges Radio. 

Maria har två döttrar som under många år har sjungit, dansat och spelat teater. Alla barns rätt till kultur och att själva få vara med, växa och utvecklas gör att jag engagerar mig i ViGör. Maria är född och uppvuxen i Tumba. Hon har bott och arbetat på flera platser runt om i Sverige, Nordafrika, Sydamerika och Sydeuropa.

Pernilla Zirath

Ledamot
Yrke: