Pedagoger

SÅNG - Emelie Bäck
Emelie är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon har även mycket erfarenhet som sångerska. Emelie tror på att utgå från individerna, att anpassa undervisningen i just den stunden lektionen pågår och med just de eleverna. Sångeleven behöver känna sig trygg och avspänd - då kan vem som helst få flyga i musikens värld.

SÅNG - Sofia Norberg
Sofia är utbildad sångpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut och är en erfaren sångerska. Hon undervisar med lusten och musicerandet i fokus och tycker att sång ska få vara utforskande. Rytmer, känslor och lyssnande är några av de musikaliska pusselbitar som Sofia gärna använder för att hjälpa musiken och elevens egen upplevelse av sin sång att växa.

TEATER - Franziska Deckert
Franziska har jobbat som dramapedagog/teaterledare i flera år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Pedagogiken är icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och det är viktigt att alla jobbar ihop, som ett team. 

Dans - Judith Tena
Judith har dansat både i Sverige och utomlands i hennes dansgrupp Phase. Judith har övat mycket på att hitta sin egna stil i olika dansskolor med olika danspedagoger. Hon brinner för att se när människan och dansen blir ett.

DANS - Felice Branzell
Felice har många års erfarenhet av dans och undervisning för barn och unga. Hon är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan och har ett sinne för lek och kreativitet genom sin dans. Uttryck, fantasi och flöde är tre nyckelord för en dansklass med Felice.

SÅNG - Sandra Edman
Sandra har sjungit och musicerat hela sitt liv. Hon är utbildad musiklärare och  har stor erfarenhet som sångerska. Sandra tror starkt på att ALLA kan sjunga, det är viktigt att man får hitta sig själv i musiken och att man får möjligheten att skapa sig ett personligt uttryck.

DANS - Matilda Johansson
Matilda har dansat hela sitt liv och är utbildad danspedagog på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av att undervisa barn, ungdomar och vuxna där fokus ligger på att våga vara hela sig själv - inifrån och hela vägen ut i fingertopparna!