Pedagoger

SÅNG - Emelie Bäck
Emelie är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon har även mycket erfarenhet som sångerska. Emelie tror på att utgå från individerna, att anpassa undervisningen i just den stunden lektionen pågår och med just de eleverna. Sångeleven behöver känna sig trygg och avspänd - då kan vem som helst få flyga i musikens värld. 
Emelie är även föreningens kassör.

SÅNG - Sofia Norberg
Sofia är utbildad sångpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut och är en erfaren sångerska. Hon undervisar med lusten och musicerandet i fokus och tycker att sång ska få vara utforskande. Rytmer, känslor och lyssnande är några av de musikaliska pusselbitar som Sofia gärna använder för att hjälpa musiken och elevens egen upplevelse av sin sång att växa.

MAMMALEDIG VT19
TEATER -  Franziska Deckert
Franziska har jobbat som dramapedagog/teaterledare i flera år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Pedagogiken är icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och det är viktigt att alla jobbar ihop, som ett team. 
Franziska är även föreningens ordförande. 

DANS - Judith Tena
Judith har dansat både i Sverige och utomlands i hennes dansgrupp Phase. Judith har övat mycket på att hitta sin egna stil i olika dansskolor med olika danspedagoger. Hon brinner för att se när människan och dansen blir ett.

DANS - Fanny Pereira Nielsen
Fanny är utbildad vid Dans och Cirkushögskolan med inriktning modern och nutida dans. På Fannys klasser ligger fokus på att hitta det egna rörelsespråket i improvisationen och genom koreografi och att känna rörelseglädje! Hon jobbar även med golvteknik, improvisation och eget skapande!

TEATER - Susanna Forsberg 
Susanna Forsberg och är teaterpedagog och regissör. Hon har arbetat med barn och unga sedan 2009, och undervisar både i teater, musikal och film. Det bästa med teater tycker hon är att kunna improvisera, leka och skapa pjäser tillsammans. Hon arbetar mycket med improvisationsteater, devising och har gärna med musik.