Pedagoger

SÅNG - Emelie Pejler - mammaledig
Emelie är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon har även mycket erfarenhet som sångerska. Emelie tror på att utgå från individerna, att anpassa undervisningen i just den stunden lektionen pågår och med just de eleverna. Sångeleven behöver känna sig trygg och avspänd - då kan vem som helst få flyga i musikens värld. 

Emelie är även föreningens kassör och jobbar administrativt på ViGör.

TEATER -  Franziska Deckert
Franziska har jobbat som dramapedagog/teaterledare i många år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Pedagogiken utgår från att vara icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och att alla jobbar ihop, som ett team. 

Franziska är även föreningens ordförande och jobbar administrativt på ViGör.

DANS - Fanny Pereira Nielsen
Fanny är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan med inriktning modern och nutida dans. På Fannys klasser ligger fokus på att hitta det egna rörelsespråket i improvisationen och genom koreografi och att känna rörelseglädje! Hon jobbar även med golvteknik, improvisation och eget skapande!

SÅNG - Rebecka Ljungdahl

Rebecka har utbildad sig till sångpedagog på Musikhögskolan Ingesund. Som sångerska är hon väldigt mångsidig och rör sig fritt inom både populärmusikaliska och klassiska genrer, men hjärtat slår lite extra hårt för musikal. Eftersom Rebecka också har dansbakgrund använder hon sig mycket av kroppen i sin sångundervisning. Hon tycker också det är viktigt att uttrycka något med sin sång och är övertygad om att alla har förmåga att utveckla och utforska sin sångröst.

SÅNG - Sofia Norberg
Sofia är utbildad sångpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut och är en erfaren sångerska. Hon undervisar med lusten och musicerandet i fokus och tycker att sång ska få vara utforskande. Rytmer, känslor och lyssnande är några av de musikaliska pusselbitar som Sofia gärna använder för att hjälpa eleven vidare.