Information till vårdnadshavare Rikstens hjärta 

Rikstens hjärta bedrivs i ViGörs regi och är en öppen kostnadsfri fritidsverksamhet för alla i årskurs 4-6, ingen föranmälan krävs. Snart är det sommarlov och när skolan sätter igång i höst är ditt barn varmt välkommen till vår fritidsverksamhet. Vi befinner oss i skolans lokaler som tidigare kallats för gruvan. 

Vi har samlingar varje måndag där vi tillsammans med barnen planerar veckans gång. Målet är att erbjuda en fast aktivitet varje dag och det är såklart fritt och frivilligt att delta. Tillsammans med era barn vill vi skapa en meningsfull och kreativ fritid där de får skapa och påverka efter sina egna villkor. ViGörs pedagogik bygger på att besökarna stöttas till att utveckla sitt egenvärde, med kärlek, stolthet och glädje på såväl individnivå som i grupp. Självkänsla, kreativitet och trygghet är ledord som beskriver verksamheten.

Vi har öppet måndag-fredag 13.00-17.00, sportlov, påsklov, höstlov och jullov har vi öppet från 9.00-17.00.

Verksamheten är kostnadsfri men vi erbjuder mellanmål till försäljning. Då har vi mellanmål kort man kan köpa med 2 olika alternativ; 15 ggr 400 kr 30 ggr 600 kr. Man köper ett mellanmål kort genom att swisha in summan med sitt barns namn som meddelande. (Korten förvaras på fritidsklubben)

Swish ViGör 123 140 37 65

På loven så äter vi lunch på skolan och då får barnen ta med sig 20 kr som vi betalar direkt till köket.

Vi har ett mobilförbud i verksamheten så du kan nå ditt barn på vårt nummer; 076 - 421 33 79

Väljer ditt barn att delta i vår verksamhet så vill vi gärna att ni fyller i blankett med information som vi kan behöva. Vi ser fram emot att få lära känna alla barn och hoppas på att vi inom en snar framtid kan ha ett öppet hus där ni vårdnadshavare får möjligheten att besöka oss.

Fyll i formuläret om ditt barn ska börja hos oss, vid frågor kontakta oss gärna!

Se separat dokument kring behandling av personuppgifter (GDPR). Se här!