Vad ViGör VT 2021


Vad ViGör våren 2021

Välkomna tillbaka till en ny termin på ViGör och välkomna alla nya deltagare till en första vår med oss! På ViGör arbetar vi alltid för en icke-tävlingsinriktad och prestationslös undervisning i scenkonst och det är viktigt för oss att vi gemensamt, utan förkunskaper eller krav, får skapa musik, dans och teater tillsammans med glädje och trygghet som grund.


Nytt för terminen:
Emelie är tillbaka från föräldraledigheten och undervisar musikalgrupperna tillsammans med Sofia den här terminen, hon har även startat babysång på måndag förmiddagar! Kasper började redan förra termin med gitarr, trummor och band-undervisning och det är nu en etablerat del av ViGör! Vi har även anställt en ny sångpedagog, Emmili, som har tagit över nästan alla sånggrupper. Sofia kan tyvärr inte undervisa vuxen-ensemblen (pga corona) så hon får nu undervisa en del vuxna privat! Sedan har vi även en ny danspedagog, Emi, som undervisar i dansstilen dancehall. Så tillsammans med Franziska (teater) och Fanny (nutida dans) är vi nu 7 pedagoger i teamet och våra framtidsplaner slutar inte här! 

Nedan följer information om vårens viktiga datum som du kan skriva in i kalendern redan nu. Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och frågor till respektive pedagog eller via mejl 

Nedan följer information om vårens viktiga datum. Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och frågor till respektive pedagog eller via mejl till oss.

V.9 SPORTLOV - Inga lektioner denna vecka

V.14 PÅSKLOV - Inga lektioner denna vecka

V.19 REPETITIONSDAGAR i Hågelbyparken

Torsdag 13 maj & fredag 14 maj - tiderna är inte bestämda, men håll gärna dagarna lediga
FÖRESTÄLLNINGAR - EN VÄRLD AV LÄNGTAN

Lördag 15 maj & söndag 16 maj - tiderna är inte bestämda än, vi återkommer om det

Under torsdagen och fredagen repeterar inför "En värld av längtan". Dessa dagar är det viktigt att alla närvarar för att vi ska kunna få ihop vår stora föreställning. Meddela gärna i god tid om ni redan nu vet, att ni inte kan vara med.

OBS! Det är helt frivilligt att delta i stora produktionen, vill man delta är det dock obligatorisk att komma till repetitionerna. Vi hoppas såklart att alla vill vara med! Vill man inte stå på scenen brukar vi alltid hitta uppgifter bakom scenen. Detta är en upplevelse full av kärlek och ViGör-anda man inte vill missa!En värld av längtan

En levande utställning i Hågelbyparken

Efter ett helt år med varken vårproduktion eller offentligt framträdande vill vi nu verkligen visa upp oss igen, anpassat efter de rådande omständigheterna såklart.

Vi kommer förvandla Hågelbyparken till en ViGör värld, en värld av längtan där alla våra ca. 90 elever kommer tolka temat enligt sina ämnen dans, teater, sång, trummor, gitarr och band. Det blir en historia av längtan där publiken antingen förs genom i små grupper eller blir sittande enligt rekommendationerna. Vi får vara flexibla och avvakta vad som gäller i maj.

Håll tummarna att detta kan genomföras och att solen skiner!

Datum för framträdanden är: 15 och 16 maj.

Repetition i Hågelby: 13 och 14 maj

Skriv gärna upp datumen i almanackan och håll tiden ledig för barnen, så återkommer vi med fler detaljer kring denna långa glädjefyllda helg.