Vad ViGör VT 2020


Vad ViGör våren 2020

Välkomna tillbaka till en ny termin på ViGör och välkomna alla nya deltagare till en första vår med oss! På ViGör arbetar vi alltid för en icke-tävlingsinriktad och prestationslös scenkonst och det är viktigt för oss att vi gemensamt, utan förkunskaper eller krav, får skapa sång, dans och teater tillsammans med glädje och trygghet som grund.

Nytt för terminen: Franziska är tillbaka från föräldraledigheten och undervisar utöver teatergrupperna också musikalgrupperna tillsammans med Sofia den här terminen. Emelie har gått på föräldraledighet och Rebecka har tagit över sånggrupperna som vikarie för henne.

Nedan följer information om vårens viktiga datum som du kan skriva in i kalendern redan nu. Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och frågor till respektive pedagog eller via mejl 


V.7 INGA ORDINARIE LEKTIONER FÖR SÅNG, TEATER, DANS & SÅNGENSEMBLE

Måndag 10 februari har MUSIKAL lektion som vanligt kl 16:00-16:45 & 16.45-17:30.

Övriga elever har gemensam lektion på Biograf Sländan i Riksten kl 18:00-19:30 för Kollationering av manuset Resan Till Melonia.

V.9 SPORTLOV - Inga lektioner denna vecka

V.15 -  Inga lektioner denna vecka

V.16 - PÅSKLOV Inga lektioner denna vecka 

V.19 - sista lektionerna för denna termin 


Vi har beslutat att istället för att bjuda in föräldrar till sista föreställningen ska varje grupp för sig spela in en video som vi sedan delar med er så att alla kan delta av det vi gör och inte bara de som får lämna huset. Vi kommer göra en privat video-kanal där vi lägger upp alla videon från alla grupper och några videon kommer vi även använda i våra sociala medier. Såklart har vi ert godkännande av deltagare på bild i åtanke. Det är bara ni vårdnadshavare och deltagare som får ta del av video-kanalen och de videon vi lägger upp offentligt visar inga ansikten av de som inte får eller vill vara med på bild.