Vad ViGör HT 2019


Vad ViGör hösten 2019

Välkomna tillbaka till en ny termin på ViGör och välkomna alla nya deltagare till en första höst med oss! På ViGör arbetar vi alltid för en icke-tävlingsinriktad och prestationslös scenkonst och det är viktigt för oss att vi gemensamt, utan förkunskaper eller krav, får skapa sång, dans och teater tillsammans med glädje och trygghet som grund. Förra terminens avslutnings-show blev en stor succé och vi är så otroligt stolta över er elever gjorde ett så fantastiskt fint jobb! I år blir avslutningen lite mindre och intimare på Klockhusvinden i Hågelbyparken. Läs mer om alla datum och tider nedan.

VIKTIGT! VIKTIGT! VIKTIGT!

Vi behöver samla in SAMTLIGA medlemmars personnummer för kommunens räkning. Därför ber vi alla medlemmar att skicka sitt fullständiga personnummer till info@vigorgruppen.se

Om ni har familjemedlemskap behöver vi allas personnummer i familjen. Är du osäker på om vi har det går det bra att maila och fråga.


Elevkod till Biograf Sländan: 5705


Nedan följer information om höstens viktiga datum som du kan skriva in i kalendern redan nu. Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och frågor till respektive pedagog eller via mejl.


V.44 HÖSTLOV - Inga kurser denna vecka


V.46 Måndag 11 November - Gemensam workshop på KLOCKHUSVINDEN, Hågelbyparken

kl. 17:00 - 18:30 (Musikal kl. 17:00-17:45)
Alla deltagare på ViGör ses för att ha en gemensam workshop på Klockhusvinden.
Inga ordinarie lektioner denna vecka.


V.48 AVSLUTNINGSVECKA

Utöver ordinarie lektioner under veckan ses vi för terminsavslutning på Klockhusvinden på Hågelbyparken lördagen den 30 November. Då är föräldrar och vänner välkomna att njuta av en fin avslutning med alla våra elever. Då det endast får vistas 150 personer åt gången i lokalen har vi två avslutningar. Till denna dag efterlyser vi hjälp från föräldrar eller andra vuxna som vill baka så vi kan ha försäljning av fika. Intäkterna går till föreningen. Kan du hjälpa till med bakning? Mejla då info@vigorgruppen.se

Eleverna har endast en kort paus mellan de två avslutningarna denna dag, så glöm inte att packa med något enkelt mellanmål i form av macka, yoghurt eller liknande.
Biljetter - swish eller kort
50 kr för vuxna
30 kr för barn under 10 år som ej sitter i knä

Tider lördag 30 November

10:30 Samling för alla elever på Klockhusvinden Hågelbyparken

12:00 Avslutning 1

13:30 Avslutning 2


V.49 & 50 - ViGör Events Julshow på Klockhusvinden i Hågelbyparken

Den semiprofessionella eventgruppen gör även detta år en julshow i samarbete med Hågelbyparken. Varje person i produktionen ställer upp ideellt för att få in medel till ViGörs ideella förening. Tack vare dem är det möjligt för ViGör att ha veckovis undervisning. Genom att köpa en biljett hjälper DU till att stötta vår verksamhet så att vi kan fortsätta att bedriva kurser i sång, dans och teater för barn, unga och vuxna i Riksten.


Årets julshow är fartfylld och vacker och vi garanterar en härlig julstämning.
Välkommen att fira in julen med oss!
Datum och tider

6 dec kl. 20:00

7 dec kl. 15:00 & kl. 20:00

13 dec kl. 20:00

14 dec kl. 15:00 och kl. 20:00
Biljetter förbokas via www.hagelby.se eller köps i dörren


Nu ser vi fram emot ännu en härlig höst tillsammans med er!

Kärleksfulla hälsningar från

Emelie, Sofia, Franziska och Fanny


Hemsidan: www.vigorgruppen.se

Mejl:info@vigorgruppen.se
Facebook: ViGör

Instagram: vigorgruppen

Vi är anslutna till Kulturens - Studieförbund för Kulturutövare.