Styrelsen

Therese Sallhed
Ordförande

Kontakt: 
therese.sallhed@gmail.com 

Therese har över 30 års erfarenhet av att arbeta med och driva ideell barn- och ungdomsverksamhet. Hon har själv sjungit, dansat, spelat teater och stått på scen sen barnsben och gör det fortfarande. Therese har många års erfarenhet av olika styrelseuppdrag och att driva bolag. Som ordförande är det viktigt att lyfta fram alla krafter i föreningen och se nya möjligheter i allt så att vi kan fortsätta att utvecklas och göra skillnad för barn och unga varje dag i våra verksamheter.  

Therese är en del av ViGör event. 

Foto: William Pellas, www.williampellas.com

Lisa Carnbrand 
Vice ordförande 

Yrke: Brand manager
Kontakt:
lisa.carnbrand@gmail.com

Lisa är sedan 15 år tillbaka yrkesverksam projektledare, nu inom telekombranschen. Hon har sjungit och dansat i grupper och skolor sedan barnsben. Lisa har tidigare arbetat som dansledare..

Lisa är en del av ViGör event.

Foto: William Pellas, www.williampellas.com

Sandra Edman
Sekreterare

Yrke: Lärare i musik och matematik
Kontakt: sandra.edman@hotmail.com 


Sandra har sedan 2013 arbetat på Söderby Friskola i Salem som lärare. Hon har sjungit och spelat teater under hela sin uppväxt och har tidigare arbetet som sångledare under många år. Hon brinner för att se när folk upptäcker glädjen i att musicera och stå på scenen.

Sandra är en del av ViGör event.


Jessica Sjödin
Ledamot

Yrke: Redovisningsspecialist 
Kontakt: 
jessica.sjodin@outlook.com

Jessica jobbar sedan 10 år på Parks & Resorts Scandinavia AB som redovisningsspecialist. Hon har under sitt vuxna liv varit involverad i olika föreningar och styrelsearbeten. Hon har 2 systrar som under sin uppväxt varit involverade i scenskolan Fejm och senare ViGör. Genom den vägen har hon följt föreningen sedan start. Hon lider själv av scenskräck men älskar att se andra framträda.

Kristian Hokka
Ledamot

Yrke: Undersköterska
Kontakt:
kristianhokka@gmail.com

Kristian har tidigare arbetat som ljustekniker och hjälper ViGör bland annat med kunskap inom detta ämne. Han har under 8 års tid turnerat med Burnt out punks runt om i Europa.


Foto: William Pellas, www.williampellas.com

Susanne Dahl
Kassör

Yrke: Förskolepedagog
Kontakt:
susanne_dahl85@hotmail.com

Susanne har sedan barnsben hållit på med både musik och dans och detta är något som alltid har varit och fortfarande är en stor passion i hennes liv. Från att ha arbetat som säljare i många år är hon numera förskollärare.


Susanne är en del av ViGör Event

Pernilla Zirath
Ledamot

Yrke: VD assistent/ Executive Assistant
Kontakt: pernilla.zirath@gmail.com

Pernilla har över 15 års erfarenhet som executive assistant i olika branscher. Hon har dansat sedan 12 års ålder och sjunger nu även på scen. Pernilla var med och startade upp Maxifejm på Scenskolan Fejm.

 
Pernilla är en del av ViGör event

Mira Wahlgren
Ledamot

Yrke: HR & sälj, Grafisk formgivare
Kontakt: mira.wahlgren@live.se

Med mångsidig bakgrund inom dans och idrott har Mira en gedigen erfarenhet av föreningslivet som initiativtagare, pedagog och deltagare. Hon har medverkat i flertalet dansföreställningar och har under många år jobbat med verksamhetsutveckling bl a inom scenproduktion för barn och unga.

Mira är en del av ViGör event

Linda Rais
Ledamot

Yrke: Butikssäljare på Akademibokhandeln

Kontakt: linda.rais1@gmail.com

Linda började dansa när hon var 10 år på Marikas dans och modestudio när den startades. Gick sedan vidare till Scenskolan Fejm vid 12 års ålder och var sedan med och startade Maxifejm där hon även var en del av ensemblen. Hon har även varit innebandytränare för pojkar födda 2010.


Linda är en del av ViGör event.

 
Foto: William Pellas, www.williampellas.com