Styrelsen

Therese Sallhed
Ordförande

VD Farsta värdshus

therese.sallhed@gmail.com 

Sandra Edman
Vice ordförande

Yrke: Lärare i musik och matematik

Sandra har sedan 2013 arbetat på Söderby Friskola i Salem som lärare. Hon har sjungit och spelat teater under hela sin uppväxt och har tidigare arbetet som sångledare under många år. Hon brinner för att se när folk upptäcker glädjen i att musicera och stå på scenen. Sandra är en del av ViGör event.

sandra.edman@hotmail.com

Johanna Söderström
Sekreterare

Yrke: Systemtestare

Johanna har sedan hon var barn älskat musik och att sjunga. Hon arbetar som systemtestare och har även arbetat med att administrera hemsidor för bland annat barnkläder. Johanna är även en del av ViGör Event.

johanna.i.soderstrom@gmail.com


Emelie Pejler 
Kassör

Yrke: Sångpedagog

Emelie jobbar som sångpedagog och driver eget företag, där hon även jobbar som sångsolist. Förutom sin sångpedagogutbildning är hon också certifierad Zangger Vocal Coach & Instructor och jobbar också på Voice Centre STHLM. Emelie är en del av ViGör Event.


ekonomi@vigorgruppen.se

Lisa Carnbrand

Ledamot

Yrke: Projektledare

Lisa är sedan 9 år tillbaka yrkesverksam projektledare, mestadels inom events. Hon har sjungit och dansat i grupper och skolor sedan barnsben. Lisa har tidigare arbetat som dansledare. Lisa är en del av Vigör event.

lisa.carnbrand@gmail.com

Kristian Hokka

Ledamot

Studerar: Undersköterska
Kristian har studerat scenteknik på gymnasiet och driver idag företaget HJ STAGE & EVENT. Han har under 8 års tid turnerat med Burnt out punks runt om i Europa. 

kristianhokka@gmail.com

Pernilla Zirath

Ledamot

Yrke: VD assistent/EA

Pernilla började dansa vid 12 års ålder och nu har hon tagit klivet in till att börja sjunga och är idag en del av ViGör Event. Pernilla har en lång erfarenhet av att "hålla många bollar i luften" i sin roll som assistent. Pernilla är en del av ViGör event.


pernilla.zirath@gmail.com

Felice Branzell

Ledamot

Yrke: Danspedagog
felicebranzell@hotmail.com
Felice har många års erfarenhet av dans och undervisning för barn och unga. Hon är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan och har ett sinne för lek och kreativitet genom sin dans. Uttryck, fantasi och flöde är tre nyckelord för en dansklass med Felice. Felice är en del av Vigör event.

felicebranzell@hotmail.com 

Linda Rais

Ledamot

Yrke: Butikssäljare på Akademibokhandeln

Linda började dansa när hon var 10 år på Marikas dans och modestudio när den startades. Gick sedan vidare till Scenskolan Fejm vid 12 års ålder och var sedan med och startade Maxifejm där hon även var en del av ensemblen. Hon är idag en del av ViGör Event. Hon har även varit innebandytränare för pojkar födda 2010 från knatte till idag.

linda.rais1@gmail.com