Personal Rikstens Hjärta

Samira Lahdou - Verksamhetschef
är utbildad till fritidspedagog och har en chefsutbildning inom fritidssektorn. Hon har bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har ett djupt engagemang för barn och ungas välbefinnande och jobbar dagligen med att bidra till att stärka deras självkänsla, självförtroende och självbild.

samira.lahdou@vigorgruppen.se

Faya har många års erfarenhet av att vara fritidspedagog. Att se ungdomar finna sina egna röster, stärka deras självkänsla samt självförtroende är anledningen till att hon älskar sitt jobb. Hon älskar att bjuda på sig själv och visa barn att det är okej att vara annorlunda så länge man själv gillar den man är.

Kenneth hitta till oss då han gjorde sin praktik och den sista delen av sin utbildning som elevassistent. Hans passion är att jobba med barn/ungdomar för att stötta och finnas där som en trygg förebild. Han är en livsnjutare som brukar sporta, spela spel och vill ständigt utvecklas som person med mera kunskap. På sin fritid så umgås han med sin familj och flickvän. Han bär gärna kock hatten i köket. 

Helin har tidigare arbetat som lärare för elever på skolan. Hon studerar i dagsläget och är inne på sitt andra år som gymnasielärare på Stockholms universitet med inriktning historia och svenska. Hon värdesätter arbetet som fritidspedagog då man får en annan relation till målgruppen. Hon är en glad, positiv person som älskar att arbeta på ett nyfiket vis för att få målgruppen att utvecklas som individer och våga ta plats men också påverka sin fritid. På sin fritid så uppskattar hon kvalitets tid med familj och vänner, äta god mat och lyssna på bra musik.

Alexander studerar i dagsläget sista året på gymnasiet. Han har sedan tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar. Som person är han social, sympatisk och engagerad. Därav tycker han om att delta i aktiviteter och vill att alla ska ha så kul som möjligt. Planen efter gymnasiet är att studera vidare till idrottslärare. 

Jean studerar just nu till gymnasielärare. Jean är en glad och trevlig person som gillar att socialisera sig med barn. Han har lätt för att nå den yngre målgruppen. Jean själv tyckte det var roligt och coolt att ha en yngre fritidsledare som man kunde se upp till när han var yngre. Han gillar att bemöta besökarna med positivitet, skämt och glädje. Ett stort och gemensamt intresse han har med många besökare är fotboll! 

Jonathan även kallad för Jonte studerar i nuläget till ingenjör. Han har tidigare arbetat med barn och ungdomar och är väldigt social av sig. Jonathan strävar för att se barn och ungdomar utvecklas till det bättre, därav försöker han föra mycket diskussioner och samtal. Han gillar att delta på alla lekar, sporter och aktiviteter som görs och det uppskattas. På fritiden gillar Jonathan att träna och umgås med familj och vänner. 

Somar studerar idag sitt 2 år på Stockholms universitet till gymnasielärare i ämnena matematik och idrott. Han har en lång och bredd erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar på olika vis. Bland annat så har han jobbat som lärare i idrott, biologi, matematik och teknik. Det finns inget som gläder Somar mer än att se barn och ungdomar utvecklas och bli den bästa versionen av sig. Hans passion är att idrotta och är gärna med på alla aktiviteter i verksamheten. På fritiden gillar Somar att träna, umgås med vänner och familjer, laga mat och även spela spel.