Personal Rikstens hjärta

Samira Lahdou - Verksamhetschef
är utbildad till fritidspedagog och har en chefsutbildning inom fritidssektorn. Hon har bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har ett djupt engagemang för barn och ungas välbefinnande och jobbar dagligen med att bidra till att stärka deras självkänsla, självförtroende och självbild.

samira.lahdou@vigorgruppen.se

Maria Abdo är en serviceinrikad och engagerad person. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Maria brinner för att se ungdomar utvecklas, bidrar till att motivera och stärka deras självförtroende. Maria har fått olika prestigefyllda priser för sitt stora engangemang inom barn och ungdomar. På fritiden är hon lagledare. 

Faya Lahdou har många års erfarenhet av att vara fritidspedagog. Att se ungdomar finna sina egna röster, stärka deras självkänsla samt självförtroende är anledningen till att hon älskar sitt jobb. Hon älskar att bjuda på sig själv och visa barn att det är okej att vara annorlunda så länge man själv gillar den man är.

Alexander Shamon vill alltid göra barnen glada och när dom går från Rikstens Hjärta vill han att dom ska komma hem med positiv energi och ett bra självförtroende. Alexander vill att alla barn ska ha roligt och ingen ska vara utanför. Alexander vill vara ett stöd för barnen och han vill se barnen utvecklas.
Mamanding Komma har en grundskollärarutbildning och har jobbat som grundskolelärare i sitt hemland. Hon har också en fritidsledarutbildning med socialpedagogisk inriktning. Under den utbildningen praktiserade hon på Rikstens Hjärta. Just nu pluggar hon till studiehandledare. Mamanding är en glad och öppen person som gillar att hjälpa andra människor och har ett stort intresse av att jobba med barn.

Emilia Komowska är en professionell dansare och har genom sin roll som danslärare mycket erfarenhet med barn och ungdomar. Hon är driven, ambitiös och gillar att använda sin kreativitet och få fram den ur andra. Emilia brinner för att vara ett stöd för barn och unga.

Nelly Canklap är en positiv, pålitlig kvinna med god arbetsmoral.

Hennes erfarenhet vid sina tidigare arbetsplatser med barn och unga är att hon lärde sig att det gör skillnad att vara uppmärksam på barnen och deras behov, att alltid ha ett leende på läpparna. Hon ger barnen ett fantastiskt bemötande.

Som kollega är hon enkel att jobba med och otroligt stöttande. 

Jean Assaadd Nasr studerar just nu till gymnasielärare. Jean är en glad och trevlig peron som gillar att socialisera sig med barn. Han har lätt för att nå den yngre målgruppen. Jean själv tyckte det var roligt och coolt att ha en yngre fritidsledare som man kunde se upp till när han var yngre. Han gillar att bemöta besökarna med positivitet, skämt och glädje. Ett stort och gemensamt intresse han har med många besökare är fotboll! 

Porträttbilderna är tagna av William Pellas, www.williampellas.com