Personal Rikstens Hjärta

Samira Lahdou - Verksamhetschef
är utbildad till fritidspedagog och har en chefsutbildning inom fritidssektorn. Hon har bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Hon har ett djupt engagemang för barn och ungas välbefinnande och jobbar dagligen med att bidra till att stärka deras självkänsla, självförtroende och självbild.

samira.lahdou@vigorgruppen.se

Faya har många års erfarenhet av att vara fritidspedagog. Att se ungdomar finna sina egna röster, stärka deras självkänsla samt självförtroende är anledningen till att hon älskar sitt jobb. Hon älskar att bjuda på sig själv och visa barn att det är okej att vara annorlunda så länge man själv gillar den man är.

Rowida även kallad för Roro har en lång erfarenhet av det pedagogiska arbetet och att jobba med barn och ungdomar både på skola och fritidsverksamhet. Hon är lyhörd och älskar att se progressionen i ungdomars utveckling. Rowida är väldigt aktiv och engagerad i sociala frågor som främjar ungdomarnas välvilja och utveckling. 

Michaela även kallad för Micha är en med många års erfarenhet av att vara fritidspedagog och även uppvuxen i Tullinge. Hennes engagemang grundar sig i att vilja ge tillbaka från den erfarenhet hon själv har fått uppleva från fritidsverksamhet, en plats för unga att kunna hitta sig själva och vara omringad av vuxna förebilder. Att skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar är något hon brinner för och ser sig göra många fler år framöver. 

Alexander studerar i dagsläget sista året på gymnasiet. Han har sedan tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar. Som person är han social, sympatisk och engagerad. Därav tycker han om att delta i aktiviteter och vill att alla ska ha så kul som möjligt. Planen efter gymnasiet är att studera vidare till idrottslärare. 

Jean studerar just nu till gymnasielärare. Jean är en glad och trevlig person som gillar att socialisera sig med barn. Han har lätt för att nå den yngre målgruppen. Jean själv tyckte det var roligt och coolt att ha en yngre fritidsledare som man kunde se upp till när han var yngre. Han gillar att bemöta besökarna med positivitet, skämt och glädje. Ett stort och gemensamt intresse han har med många besökare är fotboll! 

Jonathan även kallad för Jonte studerar i nuläget till ingenjör. Han har tidigare arbetat med barn och ungdomar och är väldigt social av sig. Jonathan strävar för att se barn och ungdomar utvecklas till det bättre, därav försöker han föra mycket diskussioner och samtal. Han gillar att delta på alla lekar, sporter och aktiviteter som görs och det uppskattas. På fritiden gillar Jonathan att träna och umgås med familj och vänner. 

Alexander även kallad för Alex har i år gått ut gymnasiet och har erfarenhet av att sommarjobba med barn och ungdomar. Alex är en social kille som vill ungdomarnas bästa och han sprider positiv energi. På fritiden älskar han att umgås med familj och vänner och njuta av livet.