Personal Scenglädje

TEATER
verksamhetsansvarig & administration
Franziska Deckert har jobbat som dramapedagog/teaterledare i många år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Verktyg för inlärning av bl.a. språk, trygghet, gemenskap, stolthet och glädje. Pedagogiken utgår från att vara icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och att alla jobbar ihop, som ett team.  

ekonomi@vigorgruppen.se

SÅNG
Sofia Norberg är utbildad sångpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut och är en erfaren sångerska. Hon undervisar med lusten och musicerandet i fokus och tycker att sång ska få vara utforskande. Rytmer, känslor och lyssnande är några av de musikaliska pusselbitar som Sofia gärna använder för att hjälpa eleven vidare. 

Under hösten 2022 vikarierar Sofia för Emelie och sköter administrationen på ViGör Scenglädje.

kontakt@vigorgruppen.se

SÅNG,
ekonomiansvarig & 
administration
Emelie Pejler är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Emelie tror på att utgå från varje person och att anpassa undervisningen i just den stunden lektionen pågår. Sångeleven behöver känna sig trygg och vara avspänd - då kan vem som helst få flyga i musikens värld! 

Under hösten 2022 är Emelie föräldraledig.


DANS
Fanny Pereira Nielsen 
är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan med inriktning modern och nutida dans. På Fannys klasser ligger fokus på att hitta det egna rörelsespråket i improvisationen och genom koreografi samt att känna rörelseglädje! Hon jobbar även med golvteknik, improvisation och eget skapande!


MUSIKAL
Åsa Andersson har arbetat som sångerska och dansare i många år, bland annat på Sunwing Resorts och Silja Line. Hon har studerat musik både på Kungliga Musikhögskolan, Stockholms universitet och lärarhögskolan, samt har många timmars sångundervisning i ryggsäcken. Åsa är utbildad förskollärare och arbetar i förskoleklass där sång, musik och dans får ta stor plats. För Åsa är det viktigt att eleven känner sig viktig, respekterad och uppskattad för den man är. 

SÅNG
Filippa Thörewik går sitt sista år på Stockholms Musikpedagogiska Institut i sångpedagogik. Innan dess har hon studerat musik, dans och teater på många skolor i Stockholm och har mycket erfarenhet av att leda barn i olika sammanhang.  Hon är särskilt bevandrad inom musikal och pop/soul världen, men sjunger helst en salig blandning av allt. Musik handlar om hela kroppen, hela människan och det vill Filippa förmedla när hon undervisar. Glädje, driv och nyfikenhet är ledord i hennes undervisning.

MUSIKAL och TEATER
Linnea Sallhed har stått på scen hela sitt liv. Hon har sjungit, dansat och spelat teater. I grundskolan gick hon på Kulturama. Det är teater och pedagogik där hennes stora passioner ligger. Sedan våren 2022 undervisar hon som musikalpedagog på ViGör Scenglädje och från hösten 2022 börjar hon även som teaterpedagog för barnen upp till 12 år. Linnea är väldig trygg, engagerad och tydlig i sitt ledarskap. 

ZUMBA
Patricia Alvadaro har dansträning som sin stora passion i livet. Hon är ursprungligen från Venezuela där hon startade sitt dansintresse med ballet när hon var lite. När hon flyttade till Sverige 2013 längtade hon efter en träningsform som inte kändes kall och glädjelös, så hittade hon Zumba. Hon utbildade sig som zumbainstruktör och började jobba med Zumba Fitness, sen Zumba Gold och nu för tiden Zumbini och Zumba Kids Instruktör. Hon har jobbat med olika åldersgrupper - från bebisar, barn till seniorer runt Tullinge och Stockholm. När hon inte jobbar som gruppträningsinstruktör älskar hon att upptäcka Stockholm med familj och vänner.


Dans och musik fungerar som bränsle för nyfikenhet, inspiration, och koppling till välmående och gemenskap, vilka är några av grundstenarna i Patricias undervisning.

INSTRUMENT
Joachim Panzar har studerat vid Piteå musikhögskola och jobbat som frilansande musiker under flera år där han bland annat spelat i rockband och ackompanjerat olika artister. Han brinner för att entusiasmera andra mot det musikaliska oavsett ålder och bakgrund. Genom att jobba utifrån elevens individuella förutsättningar vill Joachim skapa en miljö där alla känner sig delaktiga eftersom musik görs bäst tillsammans.