Personal Scenglädje

TEATER
verksamhetsansvarig & administration
Franziska Deckert har jobbat som dramapedagog/teaterledare i många år. Hon brinner för att jobba med barn och ungdomar. Hennes favoritverktyg är drama- och teaterpedagogik. Pedagogiken utgår från att vara icke-värderande, icke-tävlingsinriktad och att alla jobbar ihop, som ett team.  

kontakt@vigorgruppen.se

Fotograf: William Pellas, www.williampellas.com

SÅNG,
ekonomiansvarig & 
administration
Emelie Pejler är utbildad sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Emelie tror på att utgå från varje person och att anpassa undervisningen i just den stunden lektionen pågår. Sångeleven behöver känna sig trygg och vara avspänd - då kan vem som helst få flyga i musikens värld! 

ekonomi@vigorgruppen.se

DANS
Fanny Pereira Nielsen 
är utbildad vid Dans- och Cirkushögskolan med inriktning modern och nutida dans. På Fannys klasser ligger fokus på att hitta det egna rörelsespråket i improvisationen och genom koreografi samt att känna rörelseglädje! Hon jobbar även med golvteknik, improvisation och eget skapande!

INSTRUMENT & BAND
Kasper Thåström är utbildad slagverks- och gitarrpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut. Han har även studier inom musikproduktion i bagaget. Kasper brinner för musikaliska upplevelser, små som stora. Musikaliska upplevelser fungerar som bränsle för nyfikenhet, inspiration och kreativitet, vilka är några av grundstenarna i Kaspers undervisning.

Föräldraledig VT22

MUSIKAL
Åsa Andersson har arbetat som sångerska och dansare i många år, bland annat på Sunwing Resorts och Silja Line. Hon har studerat musik både på Kungliga Musikhögskolan, Stockholms universitet och lärarhögskolan, samt har många timmars sångundervisning i ryggsäcken. Åsa är utbildad förskollärare och arbetar i förskoleklass där sång, musik och dans får ta stor plats. För Åsa är det viktigt att eleven känner sig viktig, respekterad och uppskattad för den man är. 

SÅNG
Sofia Norberg är utbildad sångpedagog från Stockholms Musikpedagogiska Institut och är en erfaren sångerska. Hon undervisar med lusten och musicerandet i fokus och tycker att sång ska få vara utforskande. Rytmer, känslor och lyssnande är några av de musikaliska pusselbitar som Sofia gärna använder för att hjälpa eleven vidare. 

Föräldraledig VT22

SÅNG
Emmili Sjöberg är utbildad till artist vid Performing Arts School i Göteborg och till sångpedagog och körledare på Stockholms Musikpedagogiska Institut.

I undervisningen utgår hon ifrån nyfikenhet. Hur låter jag när jag är jag och min röst flödar på ett lätt sätt ur kroppen? För att rösten ska kunna flöda och leka behöver en känna sig trygg i rummet, hemma i sin kropp och fri från negativ prestation.