Under våren jobbar vi vidare med temat "Kontakt" och våra äldre elever skapar tillsammans en stor produktion på Riksteatern i Hallunda helgen vecka 19. Manuset till föreställningen är skrivet av Sofia och Franziska och utspelar sig i en skola under en temavecka där två väldigt olika grupper av elever tvingas att samarbeta för att uppnå ett och samma mål - Att skapa något som gör att man får mer kontakt med varandra. 

Ni kommer få se ViGör Teater, Dans, Sång, Slagverk, Gitarr och Band i ett unikt samarbete på scenen. 

Tid: 13 maj kl. 13:30 & 15:30

Biljetter: 140kr vuxna , 70kr barn under 18 år

Plats: Riksteatern, Hallundavägen 30, Teater 3

Alla viktiga tider inför showen - för delatagare


6 maj helgrep på Riksteatern i Hallunda

kl. 10:00-16:00 alla elever i slutproduktionen "Du är inte ensam!"

7 maj helgrep på Riksteatern i Hallunda

kl. 10:00-16:00 alla elever i slutproduktionen "Du är inte ensam!"


Lördag 13 maj - Riksteatern Hallunda

10:00 Samling alla elever i slutproduktionen "Du är inte ensam!"

13:30 Föreställning 1 "Du är inte ensam!"

15:30 Föreställning 2 "Du är inte ensam!"

Kostym som tas med hemifrån:

Tänk på att vi inte har skor på scenen, så ha gärna svarta eller andra strumpor som passar till kostymen med er!

Husbandet: svart bas (dvs svarta byxor/tights/trumobyxor och svart överdel, får gärna vara skjorta, fin klänning, mm.
Dans: svarta tights
Sång 1: Svarta byxor
Sång 2: samma som husbandet
Sång 4: samma som husbandet
Teater 1 (de osynliga): svarta byxor (hellre än tights)
Teater 2 (de sociala): svarta byxor (hellre än tights)
Teater 3 (jag-vet-inte): I mån av vad ni har hemma, annars fixar vi: Barda: naturfärgade byxor om möjligt, Mårten: friluftsbyxor med många fickor, gärna naturfärgade, Anna: Finklädd finbyxor & skjorta/blus enfärgad, Pelle: Byxor och tröja typ tråkigt enkla byxor och stickad tröja, gärna färgglada strumpor, Sten: Helt set med sportig stil, keps bak och fram

Mat: det kommer finnas frukt, men ta gärna med matlådor till lunchen med mat som inte behöver värmas och kanske lite snacks

Mobiltelefoner: vi uppmanar alla att lämna mobiltelefonerna hemma om möjligt. Om man har de med sig får de gärna vara kvar i fickan, så att man upplever den gemensamma tiden på plats, peppar varandra och tittar på varandra. Det får ni väldigt gärna ta med era barn innan. 

Samåkning: de flesta av er bor i Tullinge och så ska vi ju alla åka till Hallunda dessa dagar. Inte alla har tillgång till bil och dessutom är det ju mycket bättre för miljön att samåka. Så maila gärna om ni 1. kan ta med någon i er bil eller 2. är i behov av skjuts! Så löser vi det!

OBS! Det är frivilligt att delta i slutproduktionen, men vill man delta är det obligatorisk att även komma till helgrepetitionen 6/7 maj och alla föreställningar, den 13 maj. Vi hoppas såklart att alla vill vara med! Vill man inte stå på scenen brukar vi alltid hitta uppgifter bakom scenen. Detta är en upplevelse full av kärlek och ViGör-anda man inte vill missa!

Alla dagar gäller det att ta med en egen matsäck som inte behöver värmas, gärna också lite snacks och fika. Vi kommer stå för frukt. 

OSA så snart som möjligt om du vill vara med så att vi kan planera dagen. Antingen genom att klicka på knappen här nere eller genom att maila till kontakt@vigorgruppen.se